AutoCAD: Så här placerar du texten i linje med en båge

Låt oss anta att vi har en text som vi vill placera i linje med en båge. Det fungerar nästan som Corel Draw gör, jag använder AutoCAD 2009 även om kommandot är äldre än Almeida med sina dårar men jag tar med det efter att ha sett flera frågor i forumet och Yahoo Answers.

1. Arctext Command

Det är samma känd som ArcAlignedText

autocad 2009 textkommando

2. Vi väljer bågen

3. Vi anger textens egenskaper

 • på bågen, nedan etc.
 • Justerat till höger, vänster eller justerat
 • Typ av källa
 • Texthöjd
 • Breddfaktor
 • Offset på text eller slut
 • Och lägg naturligtvis den text vi vill ha; i detta fall placerar jag du egeomates

4. färdig

autocad 2009 textkommando

Texten kan redigeras genom att använda samma kommando och röra den, eller genom att öppna egenskapspanelen.

Det är där, i readme först 🙂

11 Svar på "AutoCAD: Så här placerar du texten i linje med en båge"

 1. Jag har autokad 2012 installerad på min dator men efter att testtiden har löpt ut, hur kan jag aktivera den igen?

 2. Tyvärr men jag lade till acetmain.cui-filen och lade bandet Express Tools, det här är kommandoknappen arctext men när jag kör det berättar jag att det inte finns något kommando. Vad kommer att saknas?

 3. Jag har gjort 2 kurser AutoCAD (2006 och 2008) och ingen hade lärt mig detta kommando och min uppfattning är mycket användbart ... Tack så mycket. Jag hade inte många problem att göra personliga inställningar som du måste gå leka med höjder och allt, och jag fick mina inställningar och hur man gör nyheter i text placering båge ... Om du har andra kommandon skulle uppskatta mycket alla oss som besöker dessa platser för Fortsätt lära av detta komplexa men användbara program som AUTOCAD ... Hälsningar

 4. Hej tack för svaret jag har 2009 var problemet upptäckte att från AutoCAD 2007 uttryckligt TOOLS (tab där Arctext kommando) är inte längre på de övre ögonfransarna, då måste man ladda ner separat en separat fil som heter "acetmain .cui "och sedan installera det och starta AutoCAD klar och du får en ny flik som är obiamente de uttryck TOOLS.
  Sanningen tack så mycket för att du svarade så snart

 5. HELLO ursäkt i detta SOY NOVATO AUTOCAD vet att jag kunde inte hitta COMMAND även sätta kommandonamnet du vill berätta INTE FUNGERAR steg för steg i den bar eller paddla ÄR Arctext Tack på förhand

 6. Jag vill bara lämna den här kommentaren om grupperna där du i dem kan dela idéer och lära dig. Mycket personligen gillade jag allt du har presenterat och att du har gjort ett utmärkt arbete mycket professionellt tack och berättar också att det är första gången jag slutade idag och vet att det fortfarande finns bra människor. Jag tackar dig igen där du har min e-post om du vill ha några kommentarer David

 7. Det skulle vara bra om du ändrar kommandonamnet med Arctext att erkänna det på kommandofältet fullständiga namn inte fungerar bra som hänt mig i mitt cad 2007 en iagual tacka mitt förslag jag tjänstgjorde

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.