ESRI MapMachine, tematiska kartor online

MapMachine är en tjänst som tillhandahålls av ESRI till National Geographics, där du kan se tematiska kartor över olika platser i världen.

karta över venezuela

Karta över Venezuela, befolkningsfördelning

Ganska interaktiv och praktisk. Bland de alternativ som kan visas:

 • statistiska data
 • klimat
 • befolkningstäthet
 • risker och sårbarhet
 • satellitbilder
 • motorvägar
 • Data för turister
 • Och andra.

Mycket bra alternativ ... och enkelt.

6 Svar på "ESRI MapMachine, online tematiska kartor"

 1. Assalomu aleykum, män Fani geografiya o'qituvchisiman, manashu ArsGIS Dasturi programmasini qanday skachat qilsam bo'ladi, pullik bo'lsaxam yaxshi bo'lardi.

 2. Hej god eftermiddag, om jag har georeferenced information med muncipal detalj, t.ex. mord för Mexico efter kommun och jag vill göra en tematisk karta finns det någon online-resurs som är säker och effektiv som gör det möjligt för mig att ladda upp data och få motsvarande temakarta?

 3. Venesuela är en bra far och det bästa. Jag ville ha mer information men jag hittade den inte. Dessutom är kartan väldigt bra, men jag behövde den tematiska kartan över Venezuela, men väl ändå, tack besöka Venezuela och du kommer att se att min far älskade mig mycket, Tja, ta hand om dig själv.
  Jag är sarahi och se mig snart.
  jajajajajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

 4. mycket bra sidan men som jag får de tematiska kartorna över Venezuela
  Tack

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.