Manifold Systems, ett $ 245 GIS-verktyg

Det här är det första inlägget jag tänker prata om Manifold, efter nästan ett år att spela, använda det och utveckla några applikationer på denna plattform.

Anledningen till att jag har berört problemet är att för ett år sedan behövde jag fatta beslut om detta köp och väldigt få sidor jag hittade där de hänvisade mig till systemet och särskilt de som de hade genomfört, även om det finns en foro på engelska och lite ansträngningar i español. Så om det här hjälper dig, försöker jag vara så opartisk som möjligt, för inte allt har varit så enkelt som jag förväntade mig, men lärandet har varit värdefullt.

Och för dem som fortfarande är i tvivel om vad som är grenröret, Jag sammanfattar den i en mening:

Det är ett GIS-verktyg på $ 245

Och då talar vi om det goda, det dåliga och det fula.
grenrör-systems.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.