November var borta, sammanfattning av månaden

Den här månaden var mindre produktiv än de föregående, när jag hade varit på 40-posten, i det här fallet var jag för den 28 produkten att resorna har varit komplicerade och behovet av att avsluta några väntande problem. 

Gratis SIG-programvara

bild Även om detta ämne är nyligen på min blogg, ger erfarenheterna jag får med utbildning och implementering av gvSIG mig en klar bild av genomförbarheten av att kunna sprida det i statliga institutioner som har levt hälften av sina liv och piratkopierar kommersiell mjukvara.

Privat programvara

bild Få nyheter har kommit med kommersiella verktyg, bara lanseringen av Microstation V8i från vilken mycket brus har hörts men få resultat från användarna. Ändå är jag säker på att den här versionen kommer att markera en enastående milstolpe inom Bentley-teknik som tydligen satsar på det på allvar med en redesign av denna nivå.

Kämpar med Manifold GIS

bild Vad jag ska säga, detta har varit i mitten av min månad och försökt skriva det sista kapitlet i Manifold GIS-handboken, genom försök och fel har jag kämpat med kartpubliceringsfunktionerna i detta verktyg. Även om lärande är smärtsamt måste jag erkänna att för att ha så låga kostnader har det verkat som en bra utgångspunkt för nästa månad att jag planerar att gå in i kartserver.

Google Earth och andra virtuella världar

bild Prestationen framträder, efter många slag av att vilja göra ContouringGE-arbete, att det hade svirrat mig efter flera försök och den delvisa slutsatsen som inte fungerade.

händelser

bild Få, mycket få som får min uppmärksamhet.

Personliga angelägenheter och en del av min fritid

bild Min dotter tog examen för första gången vid sex års ålder, definierade CONCACAF och gav ingång till exagonalen, en vän som ville vinna Nokia ...

Extra rökning

bild I det här var jag glad att röka möjligheten att Google spelade ett dåligt skämt för intäktsminskningen i AdSense, och jag vet inte om de hörde mig (den arrogansen, hehe) men det verkar som om allt nu återgår till det normala och förbättras något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.