Zagg, det bästa komplementet för Ipad

Ett av de största problemen med att anpassa sig till en Ipad är tangentbordet. Det kommer att finnas vem vänjer sig, men efter en månad kommer jag till slutsatsen att dessa skäl förhindrar mig från:

  • Å ena sidan är mina fingrar för tjocka, och tangentbordet komplicerar mig. 25 år senare värderar jag min typkurs som den bästa gåvan som min syster kan ge mig, även om det var med en bullrig Olivetti; men på ett tangentbord som är där och kan inte märkas är det komplicerat.
  • Det verkar inte heller mycket bra ställning som bör förvärvas eftersom det orsakar lite smärta i handlederna. Jag hämtade ett program som gör tangentbordet till en anpassad storlek, bryter den i två, till och med roterar dem till smak. Men inte heller intressant men omogent.
  • Apple säljer ett extra trådlöst tangentbord, men det går till $ 100 plus basen som kostar ungefär $ 90. Jag tror att de gör det så att folk inte köper dem och vänjer sig att använda sina naglar. Bortsett från den extra volymen som måste laddas, är det inte meningsfullt, för det är bättre att gå en Netbook. ipad-ZAGGmate-9

Så, utan många alternativ och hur desperat att ha bloggen hälften övergiven hittade jag ett undrarverktyg som heter ZAGG Mate. Din annonsering är överallt du går med den här tabletten med AdSense-annonser. Låt oss se vad det här leksaken gör:

1. Det fungerar som omslag. Vid tidpunkten för att vara ett tangentbord fungerar det som ett tabletteringsskydd. Ett gott skydd, ultralätt, med en oklanderlig design av aluminium och svart gummi inner kanter för perfekt passform.

funda-for-ipad-ZAGG-mate

2. Det upptar inte kablar. Den har en kabel men den laddas via USB till någon utrustning eller laddare som stöder den här luckan. Det fungerar via Bluetooth, du behöver bara följa några steg:

Du måste klicka på bluetooth-knappen med spetsen på en penna och sedan på Ipad gå till:

Inställningar / allmänt / bluetooth och där väljer du enheten. Då anger du koden som du nämner och du är klar.

Nycklarna verkar mig ha acceptabel storlek, jag tycker om Acer Aspire One. Jag måste fortfarande hitta några knep som att ändra språket för att hitta de fina kodfästena, Ctrl + C och Ctrl + V som jag inte har någon aning om hur man kör dem. Jag måste läsa ...

g_09358515 Enligt min åsikt ett bra verktyg. Zagg skickas till var som helst i världen, i det här fallet har jag ingen akut vald med vanlig post, promenader i mindre än $ 7 och tre veckor har kommit i ett fall som inte gör som du vill kasta bort.

Ett intressant exempel på att utnyttja nackdelarna med Apple-datorer. Zagg säljer andra prylar, bland dem täckta med bra mönster, inklusive en som gör att det ser ut som en enkel anteckningsbok för att gå på gatan utan att locka uppmärksamhet.

Nu behöver jag en bra WYSIWYG-editor för WordPress, eftersom BlogPress hittills lämnar mycket att önska. Det fungerar bara i de senaste versionerna, som slår ut MU, vilket är plattformen där Cartesianos.com är monterat.

Det är inte illa att gå tillbaka till html-taggar, men nu är det oacceptabelt, det bästa som kan hända är att Sidor har förmågan hos en innehållshanterare.

3 svar på "Zagg, det bästa komplementet för Ipad"

  1. Jag har fått ett Kensington-tangentbord till min ipad 2. Även om jag måste återuppliva ens sin lilla storlek verkar det fantastiskt. Vet någon om det finns en tangentbordshandbok? Det finns nycklar att jag inte vet vad de är för.

  2. För Ipad2 är det annorlunda, eftersom mikrofonen ändrar plats, har den och krökningen är något annorlunda bakom och vid kanterna. Den ena fungerar inte för den andra, men i dimensioner är de lika och i vikt.

  3. En fråga nu när den nya ipad 2 redan har använts är zagg tangentbordet ipad1 för ipad2? vet du det här? eftersom jag redan studerar i ZAGG sida och väger, mäta och göra samma sak så vet inte om 2.ALGUIEN tjäna veta? GREETINGS och jag håller med dig Keyboard of Zagg är maximooo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.