Andra detaljer för Houston

 

huvudväg Skillnaden i denna resa är det bortsett från träningen Jag har tagit flera dagar i utbyte mot min semester, det ger mig tid att besöka vän till Google Earth, som bor nära huvudkontoret för det som var Compaq, nu HP. Här lämnar jag lite av vad vinden var på väg att ta bort på min fritid.

micro~~POS=TRUNC

Nästan två timmar med baba till naveln, men efter Circuit City stängs av gringa krisen jag hittade denna plats som är som hänger kreditkort.

fujitsu miniDet här är den fantastiska Fujitsu mini-anteckningsboken, med bara en 6 ”roterande pekskärm, med en Centrino 2.1 Ghz-processor ... ugh!

Om det inte var så min son frågade mig för en Wii i utbyte mot återbetalningsbiljetten, eftersom ambassadernas vänner inte trodde att det var okej att ge honom visum ... för nu.

Och det här är Acer Aspire, inte mini men den stora skärmen som har en sidokontroll, acer aspireen syn för nördarna.

Jag skulle också äta Tornado File Transfer, som nyligen vann Gadgets-tävlingen. En underbar kabel som ansluter två datorer och du kan se den andra som om det var en extern disk. Jag undrar varför ingen hade gjort det tidigare sedan den parallella kabelanslutningens tyranni.

För tillfället har jag blivit besviken över priset, $ 40 verkar mig en bluff.

Tomtom

tomtom Åh, min instruktör lånade mig en Tomtom GPS, vilket är underbart. Han tar dig från motorvägen eftersom han inte förstår mycket om bekvämlighet men han gör att komma till en adress bara, bra.

Efter två dagars användning av det slutade jag att stänga av det för att jag blev trött på att höra vart jag skulle vända och koen gjorde muuuu varje gång trafikljuset har en kamera.

telcom tornetVattenväggen

Detta är telekommunikationstornet i Up Town och det andra fotot är Vattenmuren, 45 meter vatten som kaskaderar i en båge över ett lägre nivå. För en tid sedan köpte en investerare fastigheten och skulle utvidga La Galería men folk motsatte sig den, med mer än 20 år är den en symbol för Houston.

Att vara där orsakar illamående men känslan av bris i ansiktet är oförglömlig. I bakgrunden tar alla foton, till höger kyssade två tjejer varandra och vi döljde alla vår karibiska censur, kanske på grund av nerverna att vi inte var vana vid att se honom offentligt eller på grund av fantasin att vara mitt i båda ,;).

vattenvägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.