Så här tar du in Ipad-skärmen

Vi lever i tiderna med snabbmat, allt är på vägen, modulärt, skalbart och relativt relevant. Så mycket att vi lär oss saker på flygningen. Efter nästan sex månaders användning av iPad tänkte jag mig hur jag kunde göra det på skrivbordet vi kallar ”Print Screen"Eller översatt till vårt språk" för att fånga en ögonblicksbild".

Som det är gjort i datorn

skärm ipad För att göra det med datorn, kommer tangentbordet från DOS-versionerna till en knapp i den högra änden som gör infångningen och styr kommandot Kopiera. För att få det att gå, går vi till programmet som intresserar oss (Måla, Word, Excel, etc.) och gör Redigera / Klistra in eller, om inte, Ctrl + V. 

Det är grundläggande -också- men med den smärta som kaffe med munkar i eftermiddag, under lång tid kände jag honom inte; och detta Jag använde skivor 5-1 Floppy / 4 286 med en IBM övervaka orange glöd slår direkt på näthinnan ... en annan historia.

Hur man gör med iPad.

Jag kan försäkra er att jag skulle köpa en ansökan om 99 cent på dollarn eftersom jag inte kunde hitta något sätt. Men det är inte möjligt att sådana elementära saker inte har implementerats i ett verktyg som härrör från uppfinningsrikedomen Steve Jobs, så efter att ha letat efter några minuter hittade jag äntligen ett sätt.

skärm ipad

skärm ipadKnapparna markerade i diagrammet trycks samtidigt. Det är ett slags blekna blinkar, då hörs ljudet som från en kamerafotografering och det är det. Bilden lagras i fotoapplikationen med en upplösning på 1024 x 768 pixlar.

Att skicka dem till datorn fungerar inte med det förfarande som jag förklarade för några dagar sedan, vilket är för skicka andra filer till datorn. I det här fallet är Ipad ansluten till datorn och de erhålls som om foton laddades ner från en kamera. Om den automatiska guiden inte är aktiverad, högerklicka på enheten och välj Få alternativ bilder.

_______________________

skärm ipad Jag tar det här temat för att marknadsföra ett par teckningar av min dotter, som har gjort med AutoDesk Sketchbook -Jag hoppas bara att jag inte blåser bandbredd-. Även om den här versionen för Ipad inte har alla funktioner på skrivbordet, måste jag erkänna att den har stor potential. Min dotter har förklarat för mig nästan steg för steg sin utveckling; Jag använde henne ett par gånger först men sedan tog hon vice efter att ha försökt lära henne det att måla med oljor; nästan dör eftersom det är allergiskt mot terpentin.

Imagen 062

Detta var hans första försök.

Imagen 036

Detta är en klassiker, jag vill se att den gör den med akryl.

Imagen 052

I detta bad jag om hjälp att röra på fisken ... då visste jag att filen sparades som en fil  skiktad Jag led ett tag på grund av bubblan jag var tvungen att röra vid.

Imagen 046

Med detta visade han mig att i den nya versionen borstes loading som insticksmoduler.

Imagen 049

_______________________________

Imagen 053

Vi gjorde den sista tillsammans vid jul, när jag lärde honom grunderna. Även om vi i min okunnighet gjorde allt i ett lager som om vi använde MS Paint, upptäckte hon det och visade mig att det var möjligt att göra det på separata lager.

2 Svar på "Så här tar du skärmen på Ipad"

  1. Tack så mycket för att dela den här funktionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.