Auto-save Microstation, inaktivera den

När vi är nya med Microstation gör vi vanligtvis allvarliga misstag eftersom Autosave (autosave) är aktiv. Generellt i AutoCAD används den inte, även om den existerar eftersom den påverkar maskinens prestanda.

Faran

Jag kommer ihåg när jag först träffade Microstation, öppnade jag en konturkarta och började spela med info som försökte förstå likheten med AutoCAD. Sedan försökte jag en manual av likheter som tog med J-versionen, kommandona trimma, kompensera, kopiera, flytta, rotera, explodera, pedit ...

Lite besviken på att det lätta med AutoCAD verkade komplex i Microstation, stängde jag Microstation. Ups!

När jag öppnade den igen hade det förstört allt ... Jag blev tyst galen och fyra dagar senare minns jag att avdelningschefen kallade oss alla och ville döda alla som hade skadat ... hehe prostituerade prostituerade.

År senare, i värmen av en bra cappuccino berättade jag för honom att jag hade varit och skrattet smakade nästan som kaffe ... som Gabriel García Márquez säger, gardin.

autosave microstation

Fördelen

Microstation ger automatiskt alternativet för automatisk lagring och i allmänhet avaktiverar vi inte det eftersom det inte påverkar maskinens hastighet och sparar tid när du arbetar på RAM och trycker på Spara-knappen.

Inaktivera automatisk spara

För att inaktivera automatisk spara måste du gå till "arbetsområde / preferenser / operation"och här avaktiverar vi alternativet"Spara automatiskt ändringar i designen"

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.