Jo, jag är äntligen här

bild Efter lång 8 timmars resa, tråkiga stunder med invandring tjänstemän flesta verkar vilja röra bollarna för att kontrollera om du bär farligt innehåll, jag kom lyckligt på Hotel Marriot i Inner Harbor ... till 12 natten, Östtid.

Tja, här är BE Conference 2008 att starta kameran spelade in geofumados det tar hans Starbuck och lösa problem att överleva, utan att gå som "press" gäst har jag rätt till en mysig plats med vadderade stolar ... men ensam.

... överlevnad? Ja, användaren och lösenord för Convention Center för trådlös åtkomst; där jag hittade Christine Beyrn stil med en New Yorker sa till mig: "mig snälla, ge inte någon kropp ... Det annars dödar jag dig" ... även om jag är säker på att berättar alla, hehe ... epa ! Moster är inte ful.

Jag har också undvikit 15 dollar + transport sedan till händelsen av visning av kartor Jag hade planerat, de gav mig en biljett så i eftermiddag kommer jag att vara där ... peka på $ 15, vi ska se om vi firar årsdagen nästa månad.

Input har mig nyfiken på keynote idag, en dedikerad till framsteg ledande produkter "Athens", om du kommer ihåg är profetian som lanserades i 2005 vad som kommer efter XM ... och jag har nyfiken eftersom det från 2004 talade om "Mozart", hoppas att imponera.

bild

Där säger jag, även om jag inte vet vad jag kan förvänta mig från den här händelsen, för att jag senast sa "för att se vad vi fick för den här händelsen"Jag vann en publikation i Menéame Jag fick 10,000 besök på två dagar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.