... var är du min vän ...

Det finns inte många svar:

 

På vägen

 

resor Vi väljer vad vi gör, nästan allt, även om jag tror att många saker inte är mer komplicerade på grund av tidsbrist. Det är tillfredsställande att se intressanta resultat i kommuner som med naglarna och ett litet tryck kan uppnå när det gäller markförvaltning. Låt oss inte säga att vi ser att ungdomar som började med en användbar måttband efter tunnelbana 11, nu om två veckor rivs isär ett stadsområde med en totalstation och de undrar vilken som är nästa.

Medan jag är på väg tillbaka, lämnar jag dig med några korta reflektioner om dåliga hotell, det slag som 3 på morgonen förstörs av luftkonditionering.

  • Trots vad de säger, utnyttja inte Google Earth För kadastrala ändamål är att underskatta praktiken och misstroget vad som kommer att bli.
  • Det enda bra med Mexiko kommer att stanna för slutspelet i VM-kvalet kunde den positionen spelas med Argentina, som är i samma lidande (idag). Och det skulle vara en fantastisk match!
  • Jag borde inte känna mig dålig för att de har avfyrt en tekniker som det fick mig mycket att bilda ... i ett land där från en dag till nästa ändra en president.
  • Livet borde vara så enkeltLiksom jag, kylskåpet, Google och min Netbook. Ah, utan att glömma Wireless, Acer, Benk-kameran, Blackberry, Bamboo-tabletten, Aigo, PHP, WordPress, Ubuntu, Mapserver, gml ... mmm ... det verkar inte så enkelt längre.

Men Mexiko och Argentina kommer alltid att gå till VM, landet kommer återigen att ha en vald president, Google Earth kommer att nå centimeters precision och teknik kommer att komplicera livets enkelhet. När är det bara några minuter, timmar eller dagar.

 

Och jag, kommer att fortsätta resa och vem vet om jag en dag blir klar med Skin of Geofumadas.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.