Det här är mitt senaste inlägg

Efter nästan tre års existens av Geofumadas-bloggen, 813 inlägg och 2,504 XNUMX kommentarer, efter en komplicerad månad av stressiga situationer, verkar det som om allt slutar lösa sig. Detta liv är så, vanligtvis alla passioner vara tillfällig, och detta verkar ha upphört.

Kopia av IMG_0960 Bland de ämnen som har ockuperat mig efter min resa till Charlotte, Beslutade jag äntligen att acceptera Bentleys representation för Latinamerika, vilket gör mig väldigt upptagen med att upprätthålla den publiceringshastighet som jag är van vid i den här bloggen, lagt till en kontraktsklausul som i sex år tvingar mig att inte skriva i en personlig blogg. Keith Bentley har varit väldigt snäll med att tillåta mig de tre månaderna som jag begärde att fullfölja 40 dagars sabbatsperiod som jag hoppas kunna göra i Tibet från och med den 5 januari, med rundtur på Mount Kailas och från vilken jag hoppas kunna skicka några bilder; tillbaka kommer jag att delta i gratis GIS dagar.

För nu, tack för din tid och vänskap. Till Tomás för att ha öppnat detta utrymme i Cartesianos, en livets goda vän; till Gabriel Ortiz, för hans goda råd, till vännerna till Geomatic Blog genom sin exigency, till Angie genom sin goda vibrationer i Chokladdans, till Nancy för hans ansträngning till översättningen till Geosmoke, till många andra som jag inte nämner för att jag kan fly några.

Jag har nått en överenskommelse med Cartesia så att innehållet är tillgängligt i 30 dagar, under vilken tid de kan ladda ner det. Efter detta kommer det att tas bort som en del av mitt kontrakt; både Geofumadas och galvarezhn blir Bentley Systems gemensamma domän, som genom att förvärva 79% av aktierna i Manifold GIS blir min mest aggressiva utmaning.

Jag har därför bestämt mig för att starta en anonym blogg, där jag kommer att skriva så småningom.  Här kan du följa mig, Jag ser fram emot att se dem där.

11 svar på "Detta är mitt senaste inlägg"

 1. Hallå! Och jag hade inte läst det här inlägget !!! Jag var på semester i december och kopplade bort även för skämt!
  Mycket bra om 40 dagars sabbat för Tibet ... hahahahaha ... nästan, jag föll nästan!
  Jag upptäckte just detta inlägg bara för att någon klickade härifrån till min blogg och när jag såg titeln på posten gav jag mig nästan någonting !!
  Bra det är inte sant och du ger oss, bland många andra saker, din humor
  Tack för att du kom ihåg mig och särskilt för att mina goda energier kommer till dig.
  Jag lär dig fortfarande med dig
  Kyssa från söder om Iberia.

 2. För dem som fortfarande stannade med läsningen mellan linjerna:

  -Bentley har inte köpt Manifold
  Bloggen stänger inte
  -Alfredo Castejón är fortfarande ansvarig för Bentley México

  🙂 Det är den vänliga sidan av humor i gml-format

  redaktör (at) geofumadas.com

 3. Jag kom till slutet och jag var glad för dig och jag trodde, okej! vad jag läste jag inte sparade det !! Jag måste hämta ner de intressanta artiklarna innan jag stänger sidan!
  När jag såg den länken «här kan du följa mig» började jag tvivla ... hur konstigt!
  Hur som helst, jag gick dit där länken ledde mig ... din är väldigt bra!

 4. Tja, skämtet räknas ... han sa säkert att du vann lotteriet?

  ... jag föreställde mig redan !!!!!!!!! Berätta inte för mig bättre !!! (dessa barn)!

 5. Bättre inte berätta skämt som gjorde mig min dotter jag bara stod upp.

  🙂

 6. Wow, bra för dig, min vän !! Var detta en hemlig förhandling?

  Så blir din blogg en del av Bentley Systems, och reser du faktiskt till Tibet?

  Jag är mycket glad att höra om din framgång !!

 7. vilken jävel rövhål !!!! Jag hade trott på det och allt ...

 8. ... Jag måste vara ärlig och jag har ätit för titeln, att jag skulle gå med i Geofumadas fackförening (det ska vara en president). Men när jag läste - jag hoppas att jag inte tar fel - inser jag att du skrev det före kl. 12. den 00 denna månad och år.

  Så! Lycklig dag till dig också!

  Om det är sant ... kommer jag att rösta så att vi bränner Bentley-lådor på rutorna !!!!!

  En kram och hälsningar

 9. Jag svällde det ... även om jag i morse sa «Var försiktig med 28/12 att någon idiot kan göra ett skämt ...…» =) .. Ha .... Å ena sidan är jag glad att du fortsätter och å andra sidan gör det mig ledsen för Jag hade svalt din vers och gjorde mig redan glad för dig ...
  Fortsätt bara arbeta ...

  Tack! och 2010 bra start!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.