Geofumadas: här mellan oss

Den här veckan, förutom att jag väntade på en ny barnvakt för mina barn, hade jag möjlighet att träffa en vän från bloggen som kontaktade mig innan jag kom till dessa länder och berättade att han ville ha en intervju för personliga ändamål.  geofumadas cafe Jag kände mig väldigt smickrad att veta att han efter några timmar av flyg läser till mig och från tid till annan främjar han dessa avläsningar bland sina elever på den sydliga kontinenten. Efter ett par koppar kaffe avslutades protokollet och vi kunde prata om fler mänskliga ämnen.

Med din tillåtelse jag kommer att förmedla din trevlig konversation, som fick mig att tänka när han sprang på eftermiddagen medan min rygg försöker svettas i den enorma kalla årstiden att förlora pounds som kunde lämna utsökta måltider av min mamma.

Våra mål är likartade

Den munsmakade kaffan gjorde oss skratta åt våra presidenters dårskap att äta melon på TV, liksom hans när han ville fixa Honduras kris utan att ens kunna lösa sitt folks kris.

Och det är att, oavsett var du är, utanför att gå med i termen kml, har vi liknande ambitioner. Vi skiljer oss åt i moraliska kriterier eftersom de förändras med åren och deltaet i UTM-zonen som delar oss, så vi kommer inte att kunna sammanfalla mellan smaken av att få barn nu, ropa vår religiösa tro eller synvinkel social till vänster.

Men vi vill förbättra oss på ett integrerat sätt, vi vill lära oss någonting nytt varje dag, att sälja mer i år, för att få en bättre lön, för att möta våra problem med arbetsrelationen. vi lider psykisk trakasserier eller vi tenderar att narcissisera vår lycka, till slut strävar vi alla efter att vara mindre skadliga för dem som orsakar vår framgång.

Oavsett var du är, kommer hälften av dina mål att övervinnas tack vare din insats, kommer den andra hälften att bero på möjligheten du ger andra att hjälpa dig att förbättra ... Jag hoppas det.

Den här bloggen beror inte på mig. 

Till slut upprepades frågan han ställde mig som i början, de som skriver mest i Geofumadas. Under dessa par år har jag lärt mig att ämnen ska komma ur publikOm det finns något som är pedagogiskt i statistiken är det att du kan känna de oro som besökarna har. av den anledningen är att innehållet i Geofumadas är inget annat än något av min passionerade rutin blandad med vad andra är ute och frågar.

Det betyder då att den här bloggen inte beror på dess författare, mina preferenser är inte varumärkesprogramvaran, men 2009 bestämde jag mig för att skriva en hel del ämnen om AutoDesk Civil 3D för att balansera den markerade rutinen med Bentley och den befintliga efterfrågan inom läsare. Samma anledning till att jag för 2010 har planerat att gräva igenom tarmarna på ArcGIS 9.3 från en Acer Aspire One.

Begränsningarna av mallen kan inte övervinnas, eftersom jag föredrar att stanna i karteserna än att flytta helt till mina Geofumadas.com; i gengäld hoppas jag kunna hålla läsarna med för kärleken till innehållet. Men djupt ner, till skillnad från vad vissa människor tycker, har jag lärt mig hälften av det jag pratar om medan jag skriver, en övning som kräver forskning ... Jag skriver om vad som vanligtvis är rutin på jobbet och vad som inte är Jag skriver mycket, jag vet bara inte mycketeller ingenting).

Och det vann med bloggen

Fördelarna med att ha en blogg är utom erkännande, dessa saker kommer att fylla obalansen i självtillfredsställelse och att skicka saker så. Men om fem år, att detta sätt som kallas Bloggar skulle kunna vara ett föråldrat ämne, kommer jag utan tvekan att känna mig nöjd med att ha känt nya platser, geofumadas barnnya vänner, nya ämnen och öppnade nya möjligheter för läsarna ... och för mig. Men det är också tillfälligt.

När jag slutade springa idag ringde min fru till mig och sa att det verkar som om vi redan har barnvakt, jag var lättad eftersom min semester slutar på måndag. Efter att ha grubblat över ämnet kände jag mig melankoliskt, jag ringde till mina barn som följde med mig hela dagen och gav dem den kramen som jag inte gav dem idag. Dessa saker ... är eviga.

2 Svar på "Geofumadas: här mellan oss"

  1. Tack Lautaro, det är ett nöje för mig att ha läsare av din kvalitet.

    Hälsning.

  2. Hej Geofumado, du vet? någon gång för två år sedan av en slump kom jag över denna blogg för nästan färska ut (jag tror ditt första inlägg var som en vecka om publiceras) eftersom jag har följt noga och för mig är det ett nöje att läsa upp och lära sig intressanta saker denna värld av GIS. Ännu mer behaglig att veta att bakom denna blogg är en mycket människa som alla andra (mer än bara utmärkta tekniska) och ens förmåga analys och så klok bedömning som jag har läst i någon post (om läget i ditt land).

    Sammanfattningsvis tackar jag dig och jag beundrar kvaliteten på din blogg och den mänskliga andan som du skriver ut på den, jag gratulerar dig för förmågan du har visat att kunna syntetisera sådana komplexa ämnen i enkla texter, och slutligen (och med hänvisning till detta inlägg), anser att du har en annan vän här i Mexiko ……………………

    Framgång för det här året som börjar !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.