Geofumadas: Långtur i 8-bilder

En kilometer lång rundtur i spridda territorier har underhållit mig under de senaste dagarna. Ett ämne som jag sällan tar upp i detta utrymme, försöker ta hand om anonymiteten i mitt arbetsområde och nöjet att dela tekniska ämnen med de andra medarbetarna i denna gemenskap.

På den här resan har jag kunnat kontrollera Ipad-anslutningskraften, GPS-spårningen som aldrig går förlorad eftersom den inte beror på internetsignalen, till och med den ganska exakta precisionen trots att den bärs i bilen med en vanlig hastighet. Sammanfattningsvis lämnar jag några bilder som talar för sig själva.

resor 
Bilen passar knappt över denna hängmatta. Det är till och med nödvändigt att fälla ihop speglarna för att inte slå i kabeln ... det är spännande, speciellt när brädorna knakar som om de viker.
resor
En dålig glidning på gravin och sprängningen skulle vara spektakulär i en brunn på mer än 400 meter. Naturligtvis är utsikten på morgonen magnifik, i bakgrunden staden vi åkte till. 
Precis runt här var jag när min son ringde mig för att ge mig den sorgliga nyheten att Phillip definitivt sköldpadda flydde min dotter blev värre och feber.
resor
Måltider är en godbit, inte mer lite smult att laga men smakar gott. Pund mer, pund mindre, knappast någon räknar vid denna tidpunkt.
resor Samma punkt där tungpinnen ses mot ljuset. Cadejo går ut på eftermiddagarna för att leta efter intet ont anande kycklingar, den smutsiga blir kär i kolibrier från en sten i floden och de berättar att roadrunner är en kvinna som genom att bränna sin mans ben blev en sådan koloss.
resor Temperatur: 38 grader Celsius

Dammskikt på vägen: 6.5 centimeter inte begränsad

Vägbredd: 2.63-mätare i dubbelspår

Bränder: en för varje 100 kilometer som har rest.

Oundvikliga fall: En god allergisk influensa från damm, värme och något komplicerat virus.

Jag vill redan se den massiva landsbygdens kadastreprocess som börjar nästa månad.

resor
Imponerande kyrka design, byggd tillbaka i sjuttonhundratalet i en by som vid den tiden kommer att ha haft några 10 hus.
resor
Detta är en av de äldsta i den centralamerikanska landtungan på grund av utformningen av inredningen och målningarna, synd att det är på väg att falla för mössen som bor i den. Min vän gjorde ett otroligt panorama.
resor
Detta kommer från minnet, på en dag där jag valde 8 av de tekniker som jag fortfarande har. Där ser de R! M! p! m! Och p!

2 Svar på "Geofumadas: Lång resa på 8 bilder"

  1. På bilderna, La Unión, San Rafael, Las Flores, La Iguala och Talgua. Allt i länder i Cacique L!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.