... för nu ...

Precis när nostalgi för att förändra kontext börjar skrapa ... delar jag en av de bästa avsked jag har sett från en av mina mentorer.

du egeomatesEftersom jag inte ville inkludera dig i den allmänna och institutionella posten av farväl (du är en annan sak) kommenterade jag att:

Att vara 09: 30 av 28 i juni i år 2013 efter vår Herres födelse slutar den som prenumererar sin permanentitet på kontoret som ligger på denna plats som heter Honduras.

Min lilla predisposition till sentimentalitet och tårbara bildskärmar är välkänd, men jag måste erkänna en inre rörelse av sorg och obehag genom att jag är uppriktig. Och det är det på varje ställe att du lämnar något och något du tar. Den andra är bra saker, det första jag hoppas det också.

Jingo Jag kan inte förneka att det har varit ett nöje att arbeta med er alla, och när du är bra proffs var och en på din sida inte kan ignorera som är bättre människor (ett faktum som demonstreras i vad jag har fått utstå ).

Jag önskar dig inte lycka, för du kommer säkert att få det. Håll bara fötterna på marken och sälja inte speglar (det viktiga är alltid viktigt i något land) och den spanska Vasco vet något om det.

En stor kram till alla och ser dig

Agur eta laster ikusiko dugu

Jag kommer att ha tid för gryningen för att förbereda något med känslan som ger en smoothie Herba liv när endast visselpipor av watchmen ljud och stickningar TV påminna om att den lokala kanalen och sände sitt folk att vila.

Jag har alltid sagt att det enda sättet att lämna någonting du gör, och att du värdesätter så mycket ... är att hitta något annat som är så spännande för geofumars koncept, det enda jag vet - till gränsen. Och det ögonblicket har anlänt just idag som stänger en cykel och startar en ny.

För nu finns det inte mycket mer att säga. Det finns trådar att ansluta, relationer till återvinning, vänskap att behålla ... det här är inget nytt. Av de nya: Integrera ett multidisciplinärt team på hög nivå, att utforma ett system Paradigma hjälp Metrica 3 och tänker till verklighet delstaten Administration Domain Model ... är det tillräckligt att separera gränsen mellan rök kaffe och kondenserad version av adrenalin inspirationen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.