Slutligen tillbaka

Ugh, jag är äntligen tillbaka från min resa för Guatemala, en lång men pedagogisk dag, har CD-skivan från Lincoln Institute givit oss det bästa ...

Interiörer ... där borta från vardagsrummet hittade jag en mexikansk franchise av suchi ... och eftersom de inte tyckte synd om att sätta ett hår som jag hoppas har varit chefens chef, är jag inte ledsen att säga att jag inte rekommenderar.

Dessutom fick jag redan en gratisprov (full licens) Bentley Karta och Bentley Cadastre XM tacka marknadschef på Bentley Systems för Europa, är ingång som du har vänt tillbaka till sin föregångare PowerMap V8 och Micro Geographics .

Tja, hälsningar och jag hoppas min vän Live Writter har gjort upp för min frånvaro.

P3096298

Här lämnar jag ett foto av pojkarna i en aveny av Guatemala, där det finns Ponnys som ger promenader till pojkarna av ett par Quetzales.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.