Hur mycket mjukvara är värd i den här bloggen?

I mer än två år har jag skrivit om galena ämnen om teknik, allmänt om programvara och dess tillämpningar. Idag vill jag ta en analys av vad det innebär att prata om programvara, med hoppet på att bilda mening, markera dygder och hur de svarar på ekonomisk inkomst och ord som genererar Internettrafik åtminstone med avseende på annonsering via AdSense .

programvara Biljetter som involverar det Besök som involverar dig Inkomster producerad
AutoCAD 127 32,164 112.03
Microstation 115 2,991 7.64
ArcGIS 73 8,768 6.96
Google Earth 144 12,257 16.24
grenrörs GIS 78 512 2.32
gvSIG 37 1,501 2.25
IntelliCAD 13 2,239 2.26
virtuella jorden 30 215 0.03
ArchiCAD 7 435 0.97
Cadcorp 7 43 0.09
MapInfo 7 295 0.30
Totalt 638 61,420 151.09

Nyckelorden

Jag har konsulterat i Google Analytics, baserat på exakt de senaste månaderna 5, på förfrågan genom att inkludera med nyckelord och tillämpar både företagets namn och huvudprogramvaran. De totala besöken från dessa sökord var 113,953 och totalt $ 320.02 kom med nyckelord.

ArcView

Ingångar

Jag har övervägt de poster eller inlägg som skrivits baserat på sidpanelernas kategorier, med undantag för Mapinfo, som jag var tvungen att tillgripa i en sökning via LiveWritter, eftersom den för närvarande inte utgör en kategori.

Besöken

Intressant betyder 61,420 54% av de totala besöken av sökmotorer som använder nyckelord. Vad kan betyda att mer än 50% av mina besökare som kommer från Google kommer på grund av dessa 11-program.

Intäkterna

När man jämför de totala inkomsterna från dessa 11-program, mot den totala som ankom med nyckelord, dras slutsatsen att 47% kommer därifrån.

mjukvara gisNär det gäller positionering kan vi dela besök mellan antal postskrivna, vilket ger oss kapacitet att svara som program måste trafikera och det här är bordet.

AutoCAD har svarat bortom det jag har pratat om honom tack vare hans popularitet och ser att IntelliCAD tackar det för det andra. Sedan följde ArcGIS följt av Google Earth för att stänga de första fyra.

Det är nyfiken hur gvSIG i det latinska mediet är bättre placerat än Microstation. Och se hur Manifold GIS går till köen tillsammans med CadCorp, vilket innebär att det inte är en bra affär att prata om programvara som inte är mycket utbredd när det gäller reklamintäkter, men det är bra att ha skopan.

Hur som helst är skrivning om programvara en av de första idéerna i den här bloggen. Att hitta trafik har varit bra, hitta sätt att Google AdSense är användbart men lär dig något nytt varje dag ... det är väldigt tillfredsställande.

5 Svar på "Hur mycket kostar programvaran i den här bloggen"

  1. Gamla förfrågan, hoppas jag en dag att behaga henne.

  2. Jag måste berätta att jag läste din blogg med viss frekvens. Och ja, jag håller med om att många av de saker jag läst har att göra med AutoCAD och Google Earth, men jag fann mycket intressanta artiklar som innehåller sällsynta program, som av olika skäl har jag inte tagit mig friheten att ladda ner eller att rekommendera till mina bekanta.

    Din blogg som sådan ser mig som ett mycket intressant tekniskt förslag (och varför inte, av personliga kommentarer) som presenterar en intressant analys av program av gemensamt bruk och inte så vanligt. Naturligtvis tar du din tid för att ta reda på dem, antar jag eller de skickar dig informationen eftersom du på något sätt är inblandad. Som det är bra med mig, eftersom avsikten är att dela din åsikt om produkter och teknologier som andra ger oss hört från en plats och ingen lurar runt på många sidor, som ibland inte har tid att göra.

    På grundval av detta och försöker förstå bloggens slutliga betydelse, skulle vi behöva förstå vad din annonspost betyder i ditt liv (vilket jag föreställer mig inte är större) eller hur relevant det är för dig. Jag får intrycket av att lära-undervisningen är den största tillfredsställelsen i ditt fall och är pragmatisk, vilket inte är bra eller dåligt.

    Jag måste erkänna att jag knappast kommer in i "annonserna", såvida de inte är relevanta för att känna till ett program eller en produkt. Vilket ger mig till följande begäran: (Jag vet att jag inte har dykat på sidan, men ...) Kan du göra en recension om de bästa produkterna, de mest använda och mest uppdaterade med avseende på GPS? Jag skulle vilja veta din åsikt om det och värderingarna för att veta vad som är de konventionella skillnaderna mellan produkter och deras drift i allmänhet. Jag lovar att se länkarna du rekommenderar ... hahahaha !!! :-))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.