Svar jag inte kan ge

bild
Jag ser ofta Google Analytics för att ta reda på vilka sökord få folk att blogga, så att du kan veta i vilka ämnen användare spenderar mer tid och slutet av vilka ord användarna bara kom men var noll minuter.

Det är en bra utmaning att veta vilka ämnen jag ska skriva, så länge de ligger inom raden på bloggen ... även om jag idag kommer att vara ärlig, har jag valt åtminstone 7 frågor som jag inte tror att jag kan svara lätt.

Några orsaker, andra ser ut som önskelistan för Santa

1. Hur man gör en ansökan GIS steg för steg

... inga kommentarer

2. Var kan man ladda ner AutoCAD gratis

Ladda ner det? på AutoDesk-sidan, gratis? Aldrig, aaaaah menar du var du ska ladda ner den piratkopierad? Tja, det finns många ställen, men om jag säger dem här, straffar Google mina AdSense-annonser

3. Hur man gör ortofoton med AutoCAD

Man pratar om päron ...

4. Var kan man lära sig AutoCAD i 10 minuter

Chanfle !!! Om du ljög i jobbsamtalen har du problem.

5. Hur man söker efter personer på Google Hjärta

Jag antar att det är en version av GoogleEarth för älskare

6. Så här använder du ArcView R14

Mmmm…

Här den sista till efterrätt

7. Hur man ansluter fönster med AutoCAD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.