Testa Promark3 ... bara foton

Han passerade kursen av Jag hade talat med demVi gjorde tester mellan Magellan Promark3 GPS, Mobile Mapper 6. Intressant att det i Survey-läge kan skapas ett nätverk med vilket efterbehandling inte bara görs med en enda enhet. Under dessa förhållanden skulle det vara möjligt att ha 2-centimeters noggrannhet under korta perioder, medan med MobileMapper skulle efterbehandlingen endast mot en dator ta mer tid att fånga i undermätaren.

Den valda platsen var en pittoresk stad med mycket oregelbunden topografi, typiskt för dessa länder. Efter att ha hittat en plats där mässljudet skulle påverka oss mindre började vi processen.

2 byn

Vi glömde att det var nödvändigt att äta lunch, pojkarna, mycket staplade, även om vädret var galet, den första dagen i Agatha-stormen som orsakade katastrofer i flera länder i Centralamerika. Förresten rekommenderar jag att du ser skadevakningsvisaren implementerad av Segeplan ... ja, hur mycket De har avancerat dessa vänner sedan förra gången Jag kollade dem.

Innan jag börjar prata om tekniska resultat lämnar jag några bilder av vad den tekniska rapporten inte säger.

och detta

 

Hur mycket kommer de att ge mig för detta flyg på eBay ...

... Jag skulle svär att en av dessa enheter används av chefen att vaka över oss så att vi inte går förränande kvinnor ...

 

gps promark

Hjälp mig Gud, hur är det här ... Jag kom ihåg ...

Ouch! Jag har redan glömt igen ...

sitta ner

Och den lilla sitcom-kompan ...

 

vad vi gör

- ... och du tror att du ska betala oss för det här?

- mmm ... kanske ger de oss lunch

- Men det är redan tre på eftermiddagen!

 

vårdande

Se hur trevligt!

Alla kommer att försöka Ipod och lämna oss att ta hand om denna bas.

... och med förkylningen gör den.

... sluta, du måste bara se den kullen som den är.

 

Wow, den här kabeln är lite längre. Vem vet om det fungerar bättre än ko-beltet.

ko kabel

2 Svar på “Testing the Promark3 ... only photos”

  1. Hej Marco
    Du kan inte; 6 Mobile Mapper stöder inte efterbehandling, det betyder att det inte kan ta data som rover och att det sedan kan bearbetas baserat på en annan enhet som baserades på den.

    Från Mobile Mapper-linjen stöder de bara efterbehandling: Mobile Mapper Pro, Mobile Mapper CX, Mobile Mapper 100 och ProMark.

    hälsningar

  2. God eftermiddag, skulle jag vilja veta om du kan hjälpa mig utan tvivel. Titta, jag har en Promark 3 rtk GPS och en magellan mobil mapper 6 och jag skulle vilja veta om det finns ett sätt att använda både som en bas (promark) och rover webbläsaren. Om du kan kan du berätta för mig hur konfigurationen är klar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.