Testa Promark3 ... bara foton

Han passerade kursen av Jag hade talat med demVi gjorde tester mellan Promark3 Magellan GPS, Mobile Mapper 6. Intressant i Survey läge kan du bilda ett nätverk som efterbearbetning är inte bara ett lag. Under dessa förhållanden kan ha noggrann 2 centimeter korta perioder när du använder Mobile efterbearbetning endast mot ett lag det skulle ta längre tid submeter capture.

Den valda platsen var en pittoresk stad med mycket oregelbunden topografi, typisk för dessa länder. Efter att ha hittat en plats där vi skulle bli mindre påverkad av mässens ljud började vi processen.

2 byn

Vi glömde att det var nödvändigt att ha lunch, barnen, mycket batterier, trots att vädret var galen, den första dagen av stormen Agatha katastrofer i flera centralamerikanska länder. Se för övrigt rekommenderar jag betraktaren skada övervakning genomförs av Segeplan ... Oj, De har avancerat dessa vänner sedan förra gången Jag kollade dem.

Innan jag börjar prata om tekniska resultat lämnar jag några bilder av vad den tekniska rapporten inte säger.

och detta

Hur mycket kommer de att ge mig för detta flyg på eBay ...

... Jag skulle svär att en av dessa enheter används av chefen att vaka över oss så att vi inte går förränande kvinnor ...

gps promark

Hjälp mig Gud, hur är det här ... Jag kom ihåg ...

Ouch! Jag har redan glömt igen ...

sitta ner

Och den lilla sitcom-kompan ...

vad vi gör

- ... och du tror att du ska betala oss för det här?

- mmm ... kanske ger de oss lunch

- Men det är redan tre på eftermiddagen!

vårdande

Se hur trevligt!

Alla kommer att försöka Ipod och lämna oss att ta hand om denna bas.

... och med förkylningen gör den.

... sluta, du måste bara se den kullen som den är.

Wow, den här kabeln är lite längre. Vem vet om det fungerar bättre än koens bälte.

ko kabel

2 Svar på "Testa Promark3 ... bara foton"

  1. Hej Marco
    Du kan inte; 6 Mobile Mapper stöder inte efterbehandling, det betyder att det inte kan ta data som rover och att det sedan kan bearbetas baserat på en annan enhet som baserades på den.

    De la línea de Mobile Mapper, solo soportan postproceso: El Mobile Mapper Pro, Mobile Mapper CX, Mobile Mapper 100 y ProMark.

    hälsningar

  2. God eftermiddag, skulle jag vilja veta om du kan hjälpa mig utan tvivel. Titta, jag har en Promark 3 rtk GPS och en magellan mobil mapper 6 och jag skulle vilja veta om det finns ett sätt att använda både som en bas (promark) och rover webbläsaren. Om du kan kan du berätta för mig hur konfigurationen är klar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.