En hjärta som heter "Pepe"

Infante Jag använde en skjorta som gav Internationella barndagen, utan att ens veta om det, inte ens den stad där rastplatser var. Flera år senare klient gjorde mig en liten fläck mitt emot Parque La Merced i Tegucigalpa, där jag kom att dölja lördagar att tråckla mellan rutinjobb och min uppgift helgen. Stämningen var inte utmärkt, men ensamheten hade samma smak som chilaquiles, trevlig prat av en svart som deltog i kassan och gav goda smak till groteskeri i socknen präster som kom för en soppa "up dead "Att ta av baksmälla för att starta en annan.

Kom ihåg gör mig en klump i halsen, var år av mitt skisser för oljemålningar i ensamhet saftiga och texter i takt med tystnad innan flickan fick mina ögon lyser upp. Gentle haft det lugn som kontrasterade med remembrante rörelse porträtt av kändisar som gorged väggar bevis på att ha besökt företag av den här mannen, en kubansk adelsman som Fidel exproprierade alla sina ägodelar men inte hans drömmar, som kom till att uppfylla andras land för att förbli i historien som en synonym för god mat och generositet.

Under de senaste åren var jag tvungen att interject vänskap med sin fru, som på kyrkogården sade ord jag citerar ordagrant nästan samma tillstånd från den flicka som bidragit med mer än hälften av sin prosa.

Don Pepe Barroso

Konfektyr, kakor, mycket mat och mycket skrovabaloo var förberedelsen av ett barns dag tidigt.

Han, ängslig, redo ett år till att hålla en fest som redan var en del av hans agenda.

Jag föreställde mig aldrig att vara en deltagare i en sådan människa bredvid en stor man projekt, men Gud i sin stora godhet och nåd valde att tjäna ett medkännande hjärta som jag lärde mig eviga värden, såsom att nå ut till de behövande, inte därför att det fanns gott men för att det är nödvändigt för våra själar att vara fulla av kärlek genom tjänande till andra. Jag känner mig en privilegierad kvinna för att ha varit bredvid ett fritt var och att ha delat med honom en familj och hans sista dagar i livet.

Varje erfarenhet Pepe, ser outtröttlig i sitt heder arbete gör mig förstå arvet från en utländsk älskade det arbetet, ansträngning och respekt vunnit hjärtan en nation där de kunde finna frihet i alla bemärkelser.

Det finns verkligen inga ord som kan uttrycka de känslor som överväldigar mig just nu, där jag tillfälligt säger farväl till min man, som har gått till en himmelsk plats tillsammans med den Allsmäktiges närvaro. men jag är medveten om att jag en dag kommer att se honom igen, när jag också avgår för att träffa min Skapare.

Tack, evig fader, för att ge mig styrka i den här timmen och kunna känna igen att ditt ord är uppfyllt i mig ....

"Herren har hjälpt oss så långt."

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.