Vad händer vid 40?

För en tid sedan skrev jag en artikel om känslan av frihet, i en av de mer komplicerade månaderna. Artikel som jag verkligen tycker om att läsa om, för kanske är det en av de där intensiteten i ögonblicket utlöses. Bildet jag placerade liknade detta, även om tidpunkten inte var densamma. möss av mina råttor

Men i allmänhet påminner bilden på den senaste familjeturen mig om det ögonblicket när vägen går och ger oss tid att granska våra liv. Under de senaste dagarna har en vän gjort mig det samråd som är ganska vanligt, vad händer när du når de fyrtio och vid detta tillfälle gjorde jag ett litet förhållande till varför frågan och om det finns någon anledning att stereotypa. Så svarar, kunde jag säga att det inte finns någon förändring.

Vi känner fortfarande detsamma, i spegeln känner vi oss samma, vi avgick utan stor smärta den gråa, för att inte stödja två fotbollsspel i rad, men i allmänhet är andan och ambitionerna detsamma.

Det som har förändrats är vårt sammanhang, pojkarna växer och går in i det stadiet där de kräver mer tid -med mer kvalitet- med mer medvetenhet Så de ändrar prioriteringar i livet, mellan vilka våra 25-år vi trodde var frihet och vad som äntligen kommer att tillgodose vår fritid. Andra ser oss inte heller, och inte som vi.

Allt liv kommer att vara annorlunda och samhället själv dikterar några riktlinjer för vad som ska representera framgång, tillfredsställelse, lycka, fritid, inspiration, familjeliv. Denna dygd att tänka annorlunda gör varje 21,600 sekunder i längdskontext annorlunda. Så en del av denna reflektion passar bara ett klassiskt latinamerikanskt sammanhang, med mer eller mindre variation om vi inkluderar latitudförändringen över 40 North.

I allmänhet är det som inte förändras, så småningom, mellan 30 och 40 år börjar vårt fokus fokusera på våra barns tillväxt (eller brorson för de som inte gör det). Det varierar för sena äktenskap, eller de som kom fram tidigt. Våra tidigare klasskamrater eller högskolestudenter går igenom något liknande, erfarenheten levde och de förvärvade framgångarna gör att vi glömmer akademiska rivaliteter eller nonsens av ungdomar. Och då kom vi överens om att göra påminnelser av dessa år och vi är glada att se att deras barn växer också.

De som kom fram börjar känna sig ensamma eftersom deras barn går på college och återintegrerar i sin generation; de som inte har dem börjar känna en blandning av «Jag gick inte"Med"jag borde»Och söka ett eget sammanhang med en yngre generation som tycker om fritid och extrem akademi medan de har tid att tänka på familjen.

Och därför är allmänheten när vi blir fyrtio, intresset blir starkare så att våra barn kommer framåt med mindre slag än vi gör. Medan de var i skolan var vi lite oroliga eftersom deras oskyldiga tillgivenhet aldrig utmanade, de tvivlade aldrig på att vi var oklanderliga hjältar, de hade aldrig självförtroendekriser som skulle nå extremiteter. Även flickan som har följt dessa år med våra glädjeer har ett liknande intresse, -om det skulle kunna bevaras tills dess-. Och den kombinationen av intressen, gör livet i fyrtiotalet eller känner huvudet eller kopplar bort familjeintressen.

Så här är några av mina tankar från den sista resan om dessa skapelsers sammanhang.

Med detta element har vi återupptagit matteklasser. Mer nu när algebra saken har blivit bra och att den har sett att det inte är av den andra världen men som upptar att arbeta alla guider med tiden.

Detta har varit en intressant upplevelse eftersom det har tagit sig tid att övertyga honom om att han är lysande i matte men det räcker inte. Förra året kom han att tro att han var elak, mer på grund av mig än han eller hans lärare.

Slutligen är jag lugnad att veta att om du bestämmer dig för systemteknik kan du övervinna matematikens hårda skede. Även om det enligt min smak skulle vara lysande inom marknadsföring och reklam ... som kommer att bestämmas av honom.

Det är ingen tvekan om att han kommer att bli en teknologisk poet, något som började i tredje klass med en galen blogg där han pratar saker som jag själv inte förstår men som har hjälpt honom att veta hur man beställer idéer och skriver med god klarhet.

möss av mina råttor
möss av mina råttor Med det är saken annorlunda. Ibland är det nödvändigt att stoppa det eftersom det ärft min dåliga anpassning för att förmoda agility mental.

Men det är också en risk att föreställa mig vad jag kunde studera i framtiden.

En lysande journalist, för sin förmåga att skriva. En arkitekt för sin smidighet med sina händer, ritningar och detaljer.

För närvarande säger hon att hon kommer att bli lärare ... hon kommer säkert att vara i sin specialitet.

På bilden, med den typiska kostymen på Indiens dag, just dessa dagar i det koordinerade UTM i landet som asylar mig.

Jag skulle definitivt ge någonting för att fortsätta att se hennes leende så.

På den sista resan klättrade vi till klippan i klippan, med en slangtunga. Nedan sågs husen som bitar av modell, i bakgrunden bergen i Puca Opalaca bergskedjan.

Min son tittade bara ner och kastade sig som en leguan på några stenar som jag inte kan förklara hur de kunde komma dit.

Fantastisk utsikt!

möss av mina råttor

möss av mina råttor

Samtidigt föredrog min dotter att posera. Även om vi var trötta på den rutt som tog oss till risken.

Hennes leende påminner mig om flickan som lyser mina ögon. Med håret på hans ansikte, med den förmågan att få mig att tro att du kan älska bortom inteckningarna.

Så är våra varelser så annorlunda.
Ibland är det svårt för mig att tro att det här är den unge som jag var tvungen att ta på den tredje födelsedagen i gryningen och tro att hans navel blödde.

... tiden går och inte smakar.

Jag kommer ihåg att jag i min oerfarenhet tyckte att blodkroppen från naveln som jag ännu inte hade börjat var färskt blod. När vi kom till sjukhuset drog doktorn ut det som en tit och rengjorde den med en hyssop.

Han skickade oss med en bra reprimand av varför vi sätter en fajon, ett mynt 5 cent och några handskar så att det inte sugde händerna.

ahhh hur oskyldigt vi var.

möss av mina råttor
möss av mina råttor I parken i byn pryder intressanta skulpturer ett legendariskt träd av Ceiba, som planterades av herr Bonifacio Gómez under 1932s år.

Kommunen grundades i 1887 som San Juan de Buena Vista, även om den är känd som San Juan del Caite, vars namn kommer från det gamla arvet i lädercurtimbre.
Även om det ursprungliga namnet var Malutena, betyder det Flat Earths, eftersom det är på en platå.

Sedan låg vi på gräset och såg grenarna under himlen ... som dårar. Ja. Till dess att myggbitar fick oss att fly och minns den gamla historien på denna plats att det fanns en stor epidemi av en mygga pest, där människor betalade honom sjukdomen malaria och i frånvaro av läkare bara botades med rötter och örter

Sedan gick vi till floden, som var lite övervuxen.

Här kommer vi ihåg den gamla legenden som säger att denna stad en gång var en sjö, du måste bara se hur regnet faller på gatan som räknas till Erandique för att se att det verkar som vattnet lämnar jorden och faller inte från himlen.

möss av mina råttormöss av mina råttor
möss av mina råttor

Eventuellt blir det den enda gången vi går till denna plats. Men säkra dessa barn när de inte kommer att bara komma ihåg mig.

I staden åt vi en läcker kycklingsoppa med guanaco stil tortillas, eftersom El Salvadors inflytande i området är väldigt starkt.

Nylagda, de tillsätter lite citron och salt ... det är en glädje.

Tiden ändras definitivt. Vi lär oss att njuta av de enkla stunderna, antingen i köpcentret med en god kaffegranit som i en liten stad. Inte för att vi har förändrats, men för att kontexten hos de vi älskar har förändrats.

möss av mina råttor

möss av mina råttor

På vägen tillbaka tog vi den här bilden i Otoro-dalen och tittade mot det område som vi kom från.

Vad händer med 40?

Ingenting.

Men den här artikeln skulle inte ha räknat så 15 år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.