Dagordningen som jag inte kan täcka i Baltimore

Som Ricardo Arjona säger, se att världen är otålig och liten; Jag kommer att vara på BE Conference 2008 i Baltimore, Maryland från 28 till 30 i maj; och rätt vid Salisbury University kommer att vara Östlig konferens av Manifold Systems på 29 och 30 dagar.

baltimore3

Innan jag pratade om hur intressant den konferensen visar för bara $ 50 ... på kartan det ser nära , men de är 181 miles away, ungefär två timmar ... vad synd, även om jag fortfarande känner mig tillflyktsortet.

Den andra slumpen i den här lilla världen är den video som Google Earth har publicerat idag, av dess 4.3-version, där den visas som gryning och skymning med ett enkelt drag på knappen och bubblorna i gatuvyer. Nyfiken, att i provet av byggnader 3D använde Baltimore i området Inner Harbor, förresten verkar det som att slutligen hittade ett sätt att 3D-detaljerna går ner snabbare.

Här lämnar jag det till dig för att se det fullständigt, även om min kära vän till Google Earth Blog Jag visade det redan innan; ingen vinner när det gäller Google leksak.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.