5 tillstånd av materia

5 tillstånd av materia

Kära vänner, jag skulle gärna släppa en dikt som upprorar min nostalgi, men det kommer att bli en annan dag. För nu njuter en semester som det kostar, här några ytliga detaljer.

  • Min dotter hade sin första kurs att cykla utan stöddäck ... och jag var där.
  • Min son tillbringade en halv dag med att träna med Wii-passformen, jag försökte men det djuret berättar för mig att jag är över 21 pounds.
  • Jag, som äter kamomill tamalitos till smak, förväntar mig en bakad kalkon och potatisallad som jag vill, med äpple. Lyssna på några hulks, för här är det inte förbjudet och spara utrymme att imorgon kommer de att göra en skaldjurssoppa av pappa och min mästare.
  • I övrigt sova upp till 9-amet för att fylla på 6-veckans vaksamhet. Stå upp för att se det äntligen Francisco J återvände forumet Gabriel Ortiz och njut av ett modem som förbinder med minsta mobilsignalen.
  • Aspire One är underbart för detta, och för att spela lite, försöker ArcGIS 9.3, stöder det otroligt mycket med den här leken.

I förbigående önskar jag dig en god jul.

3 Svar på "5-tillståndet"

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.