5 tillstånd av materia

5 tillstånd av materia

Kära vänner, jag skulle ha velat släppa en dikt om dem som rör mig i nostalgi, men det kommer att bli en annan dag. För nu njuter av en semester som det kostar, här några ytliga detaljer.

  • Min dotter hade sin första kurs att cykla utan stöddäck ... och jag var där.
  • Min son tillbringade en halv dag med att träna med Wii-passformen, jag försökte men det djuret berättar för mig att jag är över 21 pounds.
  • Jag, äter cambray tamales efter smak, en bakad kalkon och potatissallad väntar på mig när jag gillar det, med äpple. Lyssna på några cohetillos, för här är det ännu inte förbjudet och spara utrymme att de i morgon ska göra en skaldjursoppa till min far och min herre.
  • För resten, sova till klockan 9 för att fylla på de sex veckorna som är vaken. Stå upp för att se det äntligen Francisco J återvände forumet Gabriel Ortiz och njut av ett modem som förbinder med minsta mobilsignalen.
  • Aspire One är underbart för detta, och för att spela lite, försöker ArcGIS 9.3, stöder det otroligt mycket med den här leken.

I förbigående önskar jag dig en god jul.

3 Svar på "De 5 delstaterna"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.