ArcGumentos inget rumligt

Men det var första gången jag såg dig, fick jag intrycket att plot dina stilar var av min nivå, kanske för att den första versionen som de visade mig var väldigt tydligt anpassad till din smak; Jag trodde även att det var GeoPDF sedan dess. tristeza_imagem Då blev jag förvirrad med grunderna rgb din etiketter, därför hade jag modet att utforska kartvisningen och upptäcka att du inte verkade så komplicerad.

Svårt att förstå när du föredrar att skära dina ådror med archaicen första advent, du låtsades att migrera till Avenue och halva tiden du spenderade den på forma filer som jag haft varje helg ... oavsett vad i varje FÖRLÄNGNING att vi brukade ha en fil med samma tråkiga namn och tre bokstäver efter perioden ... tills vi landade i sårbarheten hos prg.

Nej, det är att saker inte alltid är komplicerade, men jag är ärlig, några av dina kriterier topológicos nu är de av någon dödlig, innan vi löste dem på andra sätt ... men inte ... bara i geodatabas och det kliché att allting är företaget Det krossar mig. Ja, jag älskar dina nya funktionskurser, tyst domäner, du ser vacker ut, speciellt när du ser mig sjunga i det leendet som skrapar nostalgi ... den första veckan när vi undviker den extra filen av MrSID. sedan ecw villigt stal ideen men jag saknar den enkelheten i dina högsta nivåer mdt, Med rendering som standard utan att mjukas till det yttersta.

Nej, jag saknar alltid att se dig, vad händer är det att du nu sätter pris på allt WMS det blir komplicerat, du förväntar dig inte mindre än funktionstjänster och över 1.03. Nej, standarderna OGC Jag bryr mig inte, även om jag var tvungen att gå ArcIMS, bryta min kokos med ArcObjects och tunnel i ArcSDE; så länge du garanterat att du kommer att göra det direkt från basen av Oracle 10g.

Vi här har vi löst många saker med API de Javascript, mest, när någon har bett om det. Om mitt ute flirtade han med Open Source, kanske snäll BSD även om det inte har varit nödvändigt men jag berättar om det var du och modellen inkluderade att rekonstruera det ursprungliga scenariot i nivå med kund, Jag skulle vara villig att migrera en bra del av mina dagar till dBF enkelt, det spelar ingen roll att begränsa register och spendera en bra tid på bordet tecken. Jo, bara i ytterligheter, inte att accent baby, det låter rikare bb men med frågetecknen, det var det som gjorde indexeras Jag antog rumsligt förra gången.

Me? Jag föredrar C # .NET y Flex, python så de glömmer mig inte, JDK så att den andra hälften inte vet. Ingenting tungt på skrivbordet, allt från server av genomförandet för att respektera varumärket och jag är nöjd, även om vi också arbetar med tävlingen, en förmögenhet, men här bland oss, i min Acer har jag Bärbara Qgis att komma ihåg att en dag världen hade 16 bitar.

Nej, jag förväntar mig inte vad som inte kan vara. Att du har det bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.