Installera Microstation XM

Jag kommenterade för några dagar sedan att jag fick ett album av Microstation XM, som inkluderar Bentley Map och Bentley Cadastre; men i avsikt att förnya livet av min maskin bokade jag den här tiden för när jag återvände från mina resor.

P3316367

Det första intrycket är lite konstigt, för användare av tidigare versioner visste vi att det inte tog något annat att installera. Eftersom det nu är en utveckling i .NET finns det förutsättningar, som när du begär en Select-CD, kommer in. (ups! Om du inte kom, prata med en vacker tjej från Bentley Spanien kallas Blanca och hon kommer leta efter ett sätt att placera dem i en FTP)

Skulle inte detta vara proceduren eller åtminstone bör det finnas mer information online, skickar San Google dig till förutsättningar för andra XM-örter.

T.ex. Välj Server XM requiere

 • MSXML 4.0 SP2 eller högre
 • Internet Information Servers IIS (med ASP.NET support)
 • . NET Framework 1.1

Och det första antagandet om att vi är dödliga är att samma sak används för Microstation XM ... well no.

Vilka är förutsättningarna för Microstation XM

bentley xmDe är egenskaperna hos utvecklingsmiljöer och bibliotek som är nödvändiga för att installationen ska fungera. ESRI och AutoDesk kallar det Service Pack, eftersom Bentley fortsätter med sin vana att se ut som ingen kallar honom förutsättningar ... okej!

Vilka är förutsättningarna

Det var där mullet gjorde en öronvikt i Hugo Sánchez-stilen med Genaro ... för att jag inte hittade var att ladda ner dem, men jag är säker på att det måste finnas en webbplats som inte indexeras av Google. Därför kommer de med disken, eller de är på platsen varifrån de laddas ner. I det här fallet installerar jag 08.09.04.51-versionen.

Förutsättningarna är:

 • Msspp08090410es.exe
 • Ms08090451es.exe

Detta innebär uppdatering:

 • Windows Installer Version 3.1v2
 • Microsoft .NET Framework 2.0
 • Microsoft. NET Framework 2.0 64 bit
 • Microsoft. NET Framework Language Pack
 • Microsoft XML Parser (MSXML) 4.20
 • Microsoft Visual Basic for Applications kärna
 • Microsoft Visual Basic for Applications lokaliserad
 • DirectX 9c.
 • DHTML-redigeringskontroll för program

Det verkar mycket praktiskt, eftersom systemet upptäcker om det var ett problem att installera ett bibliotek och eliminerar det onödiga

xm mikrostation

Detta tyder på att olika versioner upptar olika förinställda filer. Slutligen måste jag erkänna att Bentley-tjänsten är bättre, åtminstone via Skype ... även om de måste göra vad som är nödvändigt, kom ihåg att den självlärda inte förväntar sig att använda stödet ... bara Google.

Av det här lilla besväret fungerar installatören mycket bra. För tillfället är jag förtvivlad att veta så mycket av vad som har utvecklats med XFM i .NET, när de lanserade den i 2004 helt rå, kommer nästan integrerat i Cadaster. Jag ska försöka det och berätta.

3 Svar på "Installera Microstation XM"

 1. Tack Tom, jag hade inte läst det ... och jag kommer komma ihåg det

 2. Jag behöver denna version av microstation, jag har geopack xm men det ber mig att ha åtminstone den version av microstation som du har, jag tror vi kan göra en förändring, min email är jimyto2000@yahoo.es

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.