2 Problem: Acer Aspire One: Skype ansluter inte

Vi har redan sett hur man löser ljud problem av Acer Aspire One, nu måste jag kämpa, för plötsligt var det inte möjligt att ansluta till Skype så plötsligt.

Varför använder du Skype?

Jag började ursprungligen som hobbyist, men efter att jag måste resa mycket och sköta mina barns läxor på natten är konversationen med ljud och video bra. De behöver bara ge mig läxboken, och jag kan förklara hur man gör dem, eller kontrollera om de är okej.

När jag reser utomlands flera gånger om året övertalade jag mig själv att ta en plan av flera anledningar, bland annat:

 • Det är billigare för mig att prata på skype till andra länder, fasta telefoner eller mobiler från 2 cent på dollarn. Att använda förbetalda kort från en mobiltelefonleverantör går upp till tio gånger så mycket (lokala).
 • Jag kunde få ett fast nummer medan jag reser i USA.
 • Jag kan betala med Paypal, och på det sättet löser jag de pengar som kommer till mig för sponsring, men jag kan inte överföra till ett bankkonto eftersom mitt land inte gäller.

Men plötsligt: ​​plop!, Anslutde inte.

Möjliga lösningar

Canned Skype hjälper till att säga många möjligheter, att en proxy, att porten är blockerad, att porten 80 måste exorcised ... etc.

Skypeproblem ansluta Men hej, det är viktigt att göra de grundläggande testerna, till exempel: det är möjligt att det finns en konflikt i porten som används av den integrerade webbkameran i Acer Aspire One, med Skype. För att göra detta måste du ta bort alternativet att portarna 80 och 443 är standard.

Detta görs i Skype-gränssnittet, "verktyg, anslutningsalternativ", inaktivera alternativet och placera en port efter behag. Denna lösning gäller inte bara Aspire One, utan alla datorer som använder Windows.

Striden

 

 

Men produktionen var aldrig så, jag anser mig hånad under de två timmarna jag kämpade för att se vad det kunde vara, med min son på andra sidan som väntade på att jag skulle hjälpa honom med den kompletterande vinkeluppgiften. Jag använde den vanliga regeln: att jag installerade sedan den senast fungerade.

Den här lilla maskinen är inte för att installera många program, så jag sa tidigare. Du måste hålla den fri från saker som kommer att ladda ditt minne, så det var lätt att veta vad du hade installerat nyligen.

Skypeproblem ansluta Det var Panda Antivirus, som han hade använt som en nödsituation. Av någon anledning har detta antivirusprogram, som är mycket bra, allvarliga problem med att konfigurera Proxy-undantag och om det hittar ett extra program som konkurrerar med det verkar det blockera alla möjligheter. Förmodligen löser det så här:

"Start, kontrollpanel, Windows-brandvägg"

Om du går in här aktiveras fliken "undantag" så att Skype tillåts. Men även om jag försökte tusen sätt fungerade det aldrig.

Sedan avinstallerade jag Pandaen, under tiden bilder (9)Jag tog bort internetanslutningen för att förhindra att någon katastrof inträffade utan antivirus. Sedan installerade jag  kaspersky, som jag brukar använda, och för vilken jag betalade $ 29 dollar, mycket mindre än min information värda.

Slutsats

Det rekommenderas inte att ha två antivirusprogram på en maskin, eftersom man kan blockera de andra rutinerna, vanligtvis automatisk uppdatering.

Kort sagt, om du upptäcker att Skype inte är anslutet, är det lämpligt att kontrollera om antiviruset ska skyllas.

3 Svar på “Problem 2: Acer Aspire One: Skype ansluter inte”

 1. Jag har problem med min skype, det låter mig inte ansluta från min dator och från andra om du låter mig ansluta till mitt konto, någon vet vad jag kan göra

 2. Tja ... Jag har ett liknande problem, jag har bytt modell före 7 dagar, för när jag startar ett videosamtal, slumpmässigt, och då och då blir det helt fångat av ett ljud som om vi trycker på en knapp utan att stoppa och Det finns inget sätt att ta bort det om det inte är sättet att hålla strömbrytaren intryckt i 4 sekunder ...
  Jag kommer att prova alternativet med skype-portarna, för att se om det är någon form av konflikt med rörelserna för den lilla kameran ... Jag vet inte ... om det efter 5 dagar mer av den här nya som de har gett mig idag är det fortfarande samma, kommer jag att motstå ASPIRE ETT.

  Om någon hände dig och jag löste det ... snälla råd hur

  hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.