Skapa en lagerlåda med AutoCAD Civil 3D

Jag kommer ihåg att jag för en tid sedan pratade om hur gör det med Softdesk, vi såg också en del jonglering för att göra inversen från av en konstruerad bild i Excel.

plot autocad civila 3d I det här fallet kommer jag att göra med AutoCAD Civil 3D, som är en förening av AutoCAD Map och AutoCAD Civil 3D. Förresten är miljön väldigt Landstil, så vad vi visste om CivilCAD är inte särskilt användbart här.

I menyn vänster meny kan du välja funktionalitet. I det här fallet har jag aktiverat Civil 3D Complete för att kunna se alla menyer men det är möjligt att se olika miljöer av topografi, design, geospatial etc.

Jag har den här egenskapen, som jag har byggt på fältet, nu är det jag vill skapa bild av riktningar och avstånd.

plot autocad civila 3d

plot autocad civila 3d1. Skapa paketet

För detta gör vi "paket / skapa paket från objekt"

Då väljer vi alla polygonala linjer (de är inte som polylin)

Då visar systemet en panel där du måste välja plats, stil, lager där egenskaperna hos linjen och centroid och andra bittera örter kommer att lagras ...

Härifrån väljer jag att jag automatiskt lägger etiketterna (etiketterna) till segmenten.

Jag tog bort alternativet för att radera den ursprungliga polygonen.

Då gör vi 0k, det borde placeras automatiskt en centroid där området för tomten finns.

2. Skapa kurstabellen

plot autocad civila 3d För detta gör vi "Parcel / ad tables / line", vilket innebär att bordet av lager och avstånd från linjerna görs.

Panelen som kommer ut frågar oss vilken stil vi ska tillämpa på det och om vi vill att bordet ska vara statiskt eller dynamiskt (det ändras enligt gränserna ändras)

Då måste du bara klicka var du vill ha den.

3. Redigera bordets stil

plot autocad civila 3d

Bordsstilen kan redigeras, med höger musknapp på det genererade bordet och välja "redigera tabellstil"

Och här kan du ändra namn på tabellen, rubriker, decimaler i längd och vinklar format.

plot autocad civila 3d

9 Svar på "Skapa ett kursdiagram med AutoCAD Civil 3D"

 1. Mr Professor Alvarez: I Autodesk Civil 3d 2009 tomter listade som SIT

 2. I Autodesk Civil 3d 2009-paket visas som SIT

 3. Jag är samma som Yasser vid CNR i El Salvador Jag har problemet att de inte accepterar mig box linjer (L1, L2, etc) och vad de behöver är en ruta som säger punkten (P1 till P2, etc) Jag arbetar i den ändringen men jag lämnar inte eller häxan. Kan du hjälpa mig?

 4. Tack för att du illustrerar oss med denna mycket bra sida, min fråga är varför det inte finns några manualer för hur man använder en totalstation, de är alla i scribb och kan inte laddas ner, jag skulle uppskatta om du kunde ladda upp den på en gratis plats.

 5. Hej, herrar.

  Med den här informationen så bra kan alla användare av civila 3D skapa bordet, tack så mycket.

  Nu, förutom att skapa tabellen med kurser och distansundervisning Jag vill skapa det med koordinaterna X, Y (UTM), GOTT NYTT ÅR 2011,

  HÄLSNINGAR,

  Braulio

 6. Mycket bra, det tjänar mig, men för att komplettera skulle jag vilja veta hur man redigerar delen av L1, L2 ... L7, till ett annat formattyp 1-2, 2-3 ... 7-1, och även om du kan ändra kursformatet till Endast grader och protokoll. Jag har provat på många sätt men det går inte.

  Tack för din hjälp.

 7. Profe Alvarez

  där jag hittar paket i 2009-versionen, hur gör jag det?

  Tack för informationen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.